ASIGURARI R.C.A. ONLINE

Comanda acum prin rca-auto.ro si beneficiezi de servicii de calitate la preturi avantajoase. Inca din 2007 oferim solutii de asigurare online!

  • Livrare gratuita

    La incheierea unei polite RCA Online, livrarea este GRATUITA, oriunde in tara, in 24 de ore.

  • Comanda si primesti polita pe mail

    Daca alegi sa achiti cu cardul, polita poate fi expediata si pe adresa dumnevoastra de email urmand ca originalul sa ajunga a doua zi.

  • Te anuntam cand iti expira polita

    Asiguratii nostri nu raman neacoperiti! Te anuntam din timp cand urmeaza sa iti expire polita RCA.

ASIGURARI R.C.A. ONLINE

Best Asig Consult, societate specializata in intermedierea politelor de asigurare rca, va ofera gratuit livrarea politelor de asigurare rca, indiferent de suma acesteia si indiferent de locatie unde doriti sa primiti polita. Scopul nostru este acela de a va oferi cel mai ieftin r.c.a., servicii de calitate si suport, in caz de dauna!

Comanda acum online o polita de asigurare rca si beneficiezi de oferte speciale. Procesul de calcul si de comanda a unei asigurari r.c.a. este usor de urmarit, de la inceput pana la sfarsit, si nu dureaza mai mult de 2 minute.

Daca sunteti in cautarea unei polite de asigurare r.c.a. ieftin, la noi veti gasi cu siguranta pretul cautat intrucat  colaboram cu toti asiguratorii autorizati dintre care enumeream: Generali, Allianz, Asirom, Euroins, Carpatica, City Insurance, Astra, Groupama, Uniqa si Omniasig.

Politele de asigurare se pot achita in sucursala sau prin card bancar. Daca alegeti optiunea de a achita cu cardul, polita de asigurare se emite imediat cum avem confirmarea platii iar o copie va fi trimisa pe adresa dumnevoastra de email.

Toti proprietarii de autovehicule trebuie obligatoriu sa incheie o asigurare de raspundere civila auto (R.C.A.). Scopul acestei asigurari este ca cel pagubit sa primeasca obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite, independent de situatia materiala a celui care a produs paguba. In acest fel, asigurarea de raspundere civila auto este in interesul tertului pagubit, dar si in interesul celui care a produs paguba.

Despagubirile platite de o societate de asigurare unui tert pagubit intr-un accident auto, in baza asigurarii RCA incheiata pentru autovehiculul care a produs accidentul, nu vor depasi valoarea prejudiciilor cauzate si nici limitele maxime (limitele de raspundere) la care s-a angajat asiguratorul: tarifele valabile pentru 2014 au fost stabilite de catre societatile de asigurare la 1.000.000 euro pentru daune materiale si 5.000.000 euro in caz de vatamari corporale.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, echipa noastra va sta la dispozitie in permanenta.

Informatii Contact
Best Asig Consult
Bld. 1 DECEMBRIE 1918, nr. 29C,
Parter, Sector 3, Bucuresti, 032455
Program de lucru online: permanent
Program in sucursala: stabileste o intalnire
Contacteaza-ne
031 - 425 - 0555
Adresa email
office@rca-auto.ro
Urmareste-ne pe
Localizare pe harta