Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

rca-auto.ro etc. acorda o foarte mare atentie protejarii datelor introduse pe website. Orice informatie furnizata va fi protejata in conformitate cu legea din Romanian  nr. 506 din 2004 referitoare la protejarea/prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Informatii despre comanda
Pe parcursul procesului de comanda va trebui sa va introduceti numele, adresa, numarul de telefon si adresa de email. Pentru incheierea comenzii o sa avem nevoie de confirmare telefonica. Politele de asigurare nu se emit fara o confirmare telefonica, in prealabil.

Informatii despre promotii
Va puteti inscrie adresa de mail in formularul de newsletter pentru a primi notificari despre promotiile derulate de catre rca-auto.ro si despre noile servicii lansate. Va puteti dezabona oricand, prin accesarea linkului de dezabonare prezent la sfarsitul oricarui mail de notificare. Va asiguram ca infomatiile furnizate raman confidentiale si vor fi folosite stric in scopul pentru care au fost introduce.

Monitorizare website
Siteul foloseste softuri specializate pentrru a monitoriza traficul. Monitorizarea se face cu ajutorul sistemului de cookie.

Confidentialitate
Partile se obliga sa pastreze confidentialitatea operatiunilor desfasurate, a datelor, documentelor si a informatiilor obtinute pe perioada derularii contractului de inchiriere, astfel incat sa fie protejate imaginea si/sau interesele fiecareia dintre parti. De asemenea, partile se obliga sa nu transmita informatiile obtinute ca urmare a incheierii contractului de mandat si nici documentele incheiate unei terte persoane, fara acordul ambelor parti.

Consintamant
Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, detinatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Detinatorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.

Control asupra datelor
Proprietarul beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.
Continutul integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris al proprietarului.

BEST ASIG CONSULT AGENT DE ASIGURARE este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 15841

Pentru alte detalii sau lamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: office [at] rca-auto [punct] ro