Despre noi

rca-auto.ro este detinut si operat de catre BEST ASIG CONSULT AGENT DE ASIGURARE inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/14225/2007, CUI 22167507, inregistrata la ASF cu codul unic RAJ-152252 (Asistent in Brokeraj al RENOMIA INSURANCE REINSURANCE BROKER SRL). BEST ASIG CONSULT AGENT DE ASIGURARE este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 15841. societatea isi desfasoara activitatea in sediul din Bucuresti, Bld. 1 DECEMBRIE 1918, nr. 29C, Parter, S.3, Romania.

Suntem specializati in oferirea de servicii online in domeniul asigurarilor auto, atat catre persoane fizice cat si catre companii. Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor intentionam sa ne largim portofoliu si cu alte serivii completementare.

Pentru moment oferim servicii online pentru incheierea politelor de raspundere civila auto RCA cat si politelor facultative CASCO.

Orientarea catre nevoile clientilor, mentinerea unul raport calitate - pret optim cat si eforturile depuse pentru fidelizarea clientilor ne plaseaza intr-o pozitie fruntasa pe acesta piata.

Viziunea si stategia noastra, pusa la punct impreuna cu partenerii noastri ne obliga sa oferim servicii de calitate putand astfel satisface cerintele si celor mai exigenti clienti.

 

Cautare de parteneri exterini

Datorita cererilor in continua crestere, cautam noi parteneri in vederea extinderii serviciilor de vanzare si in alte orase din Romania. Daca sunteti administratorul sau proprietarul unei companii care ofera servicii de intermediere in asigurari pe plan local si doriti sa va dezvoltati afacerea, nu ezitati sa ne contactati.

Va rugam sa ne transmiteti un email la office [at] rca-auto.rocare sa contina infomatii scurte despre locatia si serviciile oferite iar un reprezentant al nostra va va contacta in cel mai scurrt timp posibil

Calculeaza R.C.A.