Modalitate de livrare

Va punem la dispozitie trei metode prin care puteti intra in posesia polite de asigurare comandate:

Prin ridicare din sucursala:

Politele de asigurare comandate si confirmate telefonic pot fi ridicate din sucursala noastra din Bld. 1 Decembrie 1918, Nr. 29C de luni pana vineri, in intervalul 9:30-17:00.

Prin sistem postal prioritar prin Posta Romana (in cutia postala - gratuit):

Politele de asigurare se livreaza in format fizic si au un timp de tranzit de Z+4 zile lucratoare (Z - ziua depunerii trimiterilor + o zi lucratoare), oriunde in Romania, in sistem postal prioritar insa doar dupa ce s-a facut confirmarea telefonica si plata a fost validata. Confirmarea platii se face in timp real iar confirmarea telefonica a comenzilor se face in timpul programului de lucru, de luni pana vineri, in intervalul 9:30-17:00, insa comenzile online pot fi inregistrate 24/24, 7 zile din 7.

Comenzile inregistrare in afara programului de lucru urmeaza a fi confirmate telefonic in urmatoarea zi lucratoare. Intrarea in valabilitate a politelor de asigurare RCA se va face cel mai devreme la ora 24 a zilei in care s-a facut confirmarea telefonica, chiar daca in formularul de comanda s-a solicitat o alta data! Politele RCA nu pot fi antedatate!

Termenul de livrare se va calcula din momentul confirmarii ferme a comenzii de catre operator (a nu se confunda cu mesajul automat de inregistrare a comenzii).

In cazul politelor pentru care avem confirmarea platii: Politele de asigurare in format electronic pdf vor fi livrate initial pe mail, in timpul programului de lucru. Vor putea fi astfel printate pe orice coala A4 sau salvate in telefonul mobil si folosite ca atare pe teritoriul Romaniei, pana la sosirea originalului.

Comenzile inregistrare dupa ora 22:00, indiferent de forma de plata aleasa sau de selectia datei din formularul de comanda, vor avea ca data minima de valabilitate: data curenta a comenzii + 2 zile.

Nu se efectueaza livrari in timpul week-endului sau a sarbatorilor legale astfel ca politele comandate vineri dupa ora 16:30 sau in weekend vor fi confirmate telefonic si dispune in expeditie in cursul zilei de luni.

In cazuri exceptionale (vreme nefavorabila, probleme logistice ale curierului ... etc.), livrarea poate depasi termenul mediu estimat insa depunem eforturi de a dispune livrarea in termenul cel mai scurt.

Ne rezervam dreptul ca inainte de a emite polita si a dispune livrarea, in cazul in care avem indicii ca datele introduse nu sunt corecte sau complete, sa solicitam copii dupa, fara a ne limita la: certificatul de inregistrare, buletin,permis sau alt ducument prevazut de legislatia in vigore.

Fata de pretul afisat nu se vor percepe alte taxe de livrare, fiiind gratuita.

NU este nevoie sa va deplasati la oficiul postal pentru a intra in posesia plicului! Acesta se lasa de catre factorul postal in cutia postala indicata in formularul de comanda.

Prin sistem de curierat rapid (optional):

In cazul in care optezi pentru livrarea prin curier rapid vei fi nevoit sa platesti costul de transport. Acesta este de 8,33 lei pentru Bucuresti sau 11.30 lei pentru orice alta localitate, in raza de acoperire a FanCourier. Va rugam sa solicitati in mod expres operatorului care va efectua confirmarea comenzii aceasta metoda optionala de livrare.

Calculeaza R.C.A.